Saltat de cigrons amb botifarra negra i rosta
Recepte sencilla i boníssima
Ingredients (per persona)
- Cigrons cuits 150 – 200 gr. (depenent de la gana)
- Una botifarra negra
- Un tall de bona cansalada
- Dues cullerades d’oli verge extra
Preparació
Poseu l’oli en una paella, fregiu la cansalada fins que quedi cruixent i reserveu-la.
Esparraqueu la botifarra negra a la mateixa paella de la cansalada fins que quedi ben esmicolada. (no deixeu que es cogui massa, ja que podria quedar amargant)
Afegiu els cigrons i integreu-los amb la botifarra negre, sense remenar-los, només fent-los “saltar” per tal que no es desfacin.
“Saltar“: fregir un aliment a foc viu, agitant-lo de tant en tant.
NO el “saltegem” que voldria dir que l’atraquem!!
Quan estiguin calents ja es poden servir afegint la “rosta” al mig.
Bon Profit!!!