Saltat de cigrons amb botifarra negra i rosta

 Arxivat a Bloc, Receptes

Recepte sencilla i boníssima

Ingredients (per persona)

  • Cigrons cuits 150 – 200 gr. (depenent de la gana)
  • Una botifarra negra
  • Un tall de bona cansalada
  • Dues cullerades d’oli verge extra

Preparació

Poseu l’oli en una paella, fregiu la cansalada fins que quedi cruixent i reserveu-la.

Esparraqueu la botifarra negra a la mateixa paella de la cansalada fins que quedi ben esmicolada. (no deixeu que es cogui massa, ja que podria quedar amargant)

Afegiu els cigrons i integreu-los amb la botifarra negre, sense remenar-los, només fent-los “saltar” per tal que no es desfacin.

Saltar“: fregir un aliment a foc viu, agitant-lo de tant en tant.

NO el “saltegem” que voldria dir que l’atraquem!!

Quan estiguin calents ja es poden servir afegint la “rosta” al mig.

Bon Profit!!!

Publicacions relacionades

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies